Theoriecursus

De theoriecursus is de beste voorbereiding voor je theorie-examen en het autorijden.
90% slaagt de eerste keer.

Veel leerlingen zien op tegen de theorie. De theorie leren is kennis opdoen. En vergt natuurlijk inspanning, je moet er iets voor doen, net als voor iedere andere opleiding.
De theorie leer je niet in 1 of 2 dagen. Want dan ben je na 3 dagen gewoon weer alles vergeten.

Het theorie-examen is geen einddoel, maar is om te toetsen of jij de theorie beheerst. De theorie is de basis voor een veilige, inzichtelijke en verantwoorde verkeersdeelneming. Oftewel als je de theorie beheerst, heb je dus minder praktijklessen nodig.

Daarom verzorgen wij de theoriecursus in 7 lessen. 7 lessen waarin wij je zoveel mogelijk kennis meegeven, waarin situaties en proefexamens geoefend worden. In kleine groepjes met maximaal 3 leerlingen.
Maar waarbij we ook verwachten dat jij er zelf ook actief mee aan de slag gaat. Dus de stof nog eens doorleest in het theorieboek, de borden oefent met de gratis bordenapp en thuis zelf ook proefexamens oefent.

Als je dit doet, slaag je gewoon de eerste keer voor het theorie-examen, en beheers je de theorie echt.
En mocht je onverhoopt de eerste keer toch niet slagen voor je theorie-examen, terwijl je de complete theoriecursus hebt gevolgd en thuis alle online vragen hebt geoefend, dan mag je gratis naar de theorieles blijven komen tot je wel geslaagd bent.

begin op tijd met theorie leren

    elke dinsdag van 19.00 tot 21.00
    met theorieboek
    leer de borden met de gratis bordenapp
    met 1000 vragen om online te oefenen

Bij de examentraining maak je verschillende proefexamens en ook vragenseries horrortraining: de instinkers.
En natuurlijk oefenen we ook de belangrijkste verkeersborden.

 

Vanwege de extreem lange wachttijden bij het CBR, plannen we eerst het theorie-examen, en 7 weken voor het theorie-examen start de theoriecursus.